ندول تیروئید چیست و درمان آن چگونه است؟
تخصصی , بلاگیکی از شایعترین مشکلات غدد درون ریز در سرتاسر جهان، بیماری ندول تیروئید (Thyroid Nodules) است. این بیماری، در میان مردان و زنان، عارضه بسیار شایعی است. در ادامه درباره اینکه ندول تیروئید چیست؟ روش تشخیص ندول تیروئید و راههای درمان ندول تیروئید توضیح دادهایم. همچنین خبرهای خوش درباره روشهای نوین درمان ندول تیروئید را به شما معرفی میکنیم.
مداخلات کمتر تهاجمی رادیولوژی توده های پستان
تخصصی , بلاگتوده پستان بصورت یک نقطه متورم موضعی در پستان ایجاد می شود. فرد دارای چنین توده ای می تواند متوجه تفاوت آن با بافت معمول در همان پستان یا در سمت دیگر شود. توده های پستانی به دلایل مختلف ظاهر می شوند. اغلب این توده ها سرطانی نیستند و هیچ خطری ندارند. از علل تشکیل این توده ها می توان به عفونت، تروما، فیبروآدنوم، کیست، نکروز چربی یا پستان فیبروکیستیک اشاره کرد. هر چند این توده ها عمدتاً در زنان دیده می شوند اما مردان نیز می توانند به آن دچار شوند.
فردی که در سینه خود توده ای احساس می کند باید در اولین فرصت ممکن برای بررسی آن اقدام کند.
آیا بیماری تیروئید باعث ریزش مو می شود؟
تخصصی , بلاگآیا بیماری تیروئید باعث ریزش مو می شود؟
سوال بسیاری از بیماران مبتلا به تیروئید، از پزشکان و متخصصان تیروئید اینست که آیا بیماری تیروئید، باعث ریزش موهایم خواهد شد؟
بسیاری از بیماران با علائم ریزش مو و کاهش حجم مو به پزشک مراجعه و بعد از بررسی و انجام آزمایش های مربوطه پی به پرکار یا کم کار بودن غده تیروئید می برند.
در واقع ریزش مو ناگهانی و سریع می تواند از علایم بیماری تیروئید باشد. ترس و نگرانی از ابتلا به ریزش مو در تمام افراد وجود دارد. به گونه ای که حتی افرادی که به اختلال پوست و مو نیز مبتلا نیستند با دیدن یک دسته مو در شانه خود، سریعا به دنبال درمان های خودسرانه بوده و یا به پزشک مراجعه می کنند.
البته ممکن است علت ریزش مو فقط توسط تیروئید شما نباشد.
داشتن یک اختلال خود ایمنی نیز خطر ابتلا را افزایش می دهد که بعضی از آنها باعث ریزش مو می شوند:
بیماری سلیاک که می تواند با کمبود آهن مرتبط باشد، ممکن است باعث ریزش مو شود.
Alopecia areata، یک بیماری پوستی است که سبب ریزش مو می شود.
از علایم و نشانه های تیروئید چه می دانید؟
تخصصی , بلاگمیلیون ها نفر دچار مشکلات تیروئیدی هستند اما اکثریت آنها از آن بی خبرند. تیروئید غده ای پروانه ای شکل است که در گردن قرار گرفته است، غده مهم در متابولیسم و سوخت وساز بدن محسوب می شود. وقتی غده تیروئیدتان خوب عمل نکند، می تواند بر هر جنبه از سلامتیتان، به ویژه وزن، افسردگی و سطح انرژی تان اثر بگذارد.
ازآنجاکه مشکلات تیروئیدی که تشخیص داده نشده اند می تواند به شدت موجب چاقی، بیماری های قلبی، افسردگی، اضطراب، ریزش مو، ناکارایی جنسی، ناباروری و علائم و مشکلات دیگر شوند، خیلی مهم است که مراقب وضعیت سلامتی خودتان باشید.
برای اینکه مشکل تیروئید داشته باشید لازم نیست همه این علائم را در خود مشاهده کنید. در زیر به چند مورد از متداول ترین علائم و نشانه های تیروئید اشاره می کنیم:
درمان واریس با روش فرکانس رادیویی داخل وریدی - RF واریس
تخصصی , بلاگدرمان واریس با روش فرکانس رادیویی داخل وریدی
واریس چیست ؟
رگ های تار عنکبوتی همان رگ های نازک و ریزی هستند که گاهی از زیر پوست خودنمایی می کنند و ظاهر پوست را نا زیبا نشان می دهند. واریس برای خانم ها بسیار آزاردهنده است.
همه چیز از یک درد گنگ و احساس خستگی در پا شروع می شود. شاید خیلی از افراد آن را پشت گوش بیندازند و منتظر بنشینند تا روزی این درد برطرف شود غافل از اینکه یکی از سیاهرگ های پایشان روزبه روز گرفتگی بیشتری پیدا می کند و… بعد از آن یک روز می بینند قسمتی از پایشان تغییر رنگ داده و متورم شده و به شدت دردناک است.
انواع دیگری از برجستگی های عروقی به جز واریس ممکن است در پاها دیده شود. تلانژ کتازی، عروقی با قطر۴/۰-۱/۰ میلی متر می باشند که به شکل خطوط نازک به رنگ قرمز هستند. عروق شبکه ای، قطورتر (۴-۲ میلی متر) و پر رنگ تر هستند.
میزان شیوع این اختلال بین %۵۰ -۱۰ تخمین زده می شود. البته این میزان با بالا رفتن سن افزایش می یابد. زنانی که چندین بارداری و زایمان داشته اند شانس بیشتری دارند و احتمالاً میزان شیوع در جوامع شهری بیش تر از جوامع روستایی است.